Header iconics5

Iconics

united by ambition.

De positie van Iconics

Iconics Management staat bekend als een dynamisch bureau dat talent begeleidt op hun weg naar carrièresucces. Of het nu gaat om het nastreven van een plek in het Nederlands elftal of het dromen van een optreden op een wereldwijd podium, Iconics biedt ondersteuning voor het bereiken van ultieme doelen. 

United2
circle achtergrondafbeelding
Iconics logo

Iconics x de Positie

Bij de Positie hebben we het voorrecht om vanaf het allereerste moment betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Iconics Management. We hebben niet alleen de branding verzorgd maar hebben ook de naam ontwikkeld voor 'Iconics'. Deze case is echt een parel en daarom vertellen we vol ongepaste trots hoe het proces is verlopen.

Naast de Iconische naam hebben wij het merk voorzien van een unieke identiteit door het ontwikkelen van het logo en het brandbook.
Een bedrijf op dit niveau en met de purpose United by Ambition verdient een krachtig logo. Met deze design filosofie is een duurzaam, clean en minimalistisch logo ontworpen.

Om extra lading te geven aan Iconics en hun communicatie, hebben we het 'Icon frame' ontwikkeld. 
 

focus op talent

beeldmerk en iconframe

Naast het logo hebben we ook een uniek beeldmerk ontwikkeld voor Iconics. Dit beeldmerk wordt los van het logo gebruikt en is ontworpen om zelfstandig de herkenbaarheid van Iconics te behouden, ook zonder tekst. Uit dit beeldmerk is vervolgens het Icon Frame ontstaan. Dit Icon Frame, afgeleid van het logo, fungeert als een visueel kenmerk dat de aandacht vestigt op de iconen van het bureau. Met als boodschap: altijd de focus op talent.

circle achtergrondafbeelding