Skills CV Header 2

SkillsCV

Campagnes & activatie 

Skils3

Campagneconcept

SkillsCV 

SkillsCV: Een landelijk concept dat solliciteren radicaal anders benaderd. Namelijk op basis van je skills en niet je behaalde papiertjes. De huisstijl stond al, nu de campagnes nog. Aan ons de taak om er voor te zorgen dat de lancering van SkillsCV een groot succes werd én dat de campagnebeelden voor toekomstige campagnes gebruikt kan worden. 

Dit vraagt om een campagne concept. Het campagneconcept is gebasseerd op de kernwaarden van SkillsCV: het toegankelijk en eerlijker maken van de arbeidsmarkt. 

SKILLSCV2

De lancering

De lancering was een succes. Het concept slaat aan en wordt zelfs besproken in de Tweede Kamer. Primeurtje voor De Positie, maar helemaal een bevestiging voor de initiatiefnemers: ze zitten op de goede weg. 

De campagnebeelden zijn vertaald in verschillende advertentie formats zodat ze door Brainpink, onze marketing partner, gebruikt kunnen worden voor het genereren van inschrijvingen. 

Alles uit de kast deff

De Positie is voor mij dé agency die je verder helpt in een wereld die je zelf onvoldoende kent. Ze doen dat stap voor stap, integer en met resultaat.

Maarten Westerduin van Skillscv

circle achtergrondafbeelding