FINALTEKST ZUIDBERG KEYART 3

Zuidberg

40 years of pioneering

Campagne visual Zuidberg

Grote bedrijven delen vaak één gemeenschappelijk kenmerk: ze zijn gestart door pioniers met een droom, een visie in een vaak iets te kleine garage. Dat is vaak hoe toonaangevende bedrijven worden geboren. Voor Zuidberg geldt dit ook. Veertig jaar na de start heeft de bescheiden garage plaatsgemaakt voor een fors uitgevallen industrieterrein met meerdere locaties in Nederland en Amerika. Met een team van ruim 400 werknemers is Zuidberg uitgegroeid tot de wereldspeler op de agritechnische markt. Ondanks de aanzienlijke groei blijven ze bij Zuidberg werken vanuit de zelfde passie, vakmanschap, en visie waarmee het ooit begon.

Zuidberg square

Het concept - 40 years of pioneering

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Zuidberg hebben wij 40-years of pioneering geïntroduceerd. 40 jaar geleden is Henk Zuidberg als pionier gestart met het maken van technische oplossing die agrariers ervaren tijdens het werk met machines. Dit pionieren is altijd in de DNA van Zuidberg blijven hangen, en hebben wij vastgelegd in één grijpend beeld. 

In dit beeld komt het gevoel van pionieren vanaf de start terug, terwijl de huidige pioniers aan de rand van een garage staan die de omvang heeft van Zuidberg anno 2022. Het doel van het beeld is het oproepen van passie, hard werken en visie op de toekomst. 

look & feel

In het campagnebeeld is een dramatisch en filmisch tafereel neergezet. Door gebruik te maken van hoge contrasten en tegenlicht creëren we een beeld dat visie en toekomstgerichtheid uitstraalt. Deze benadering van contrast en belichting vormt de perfecte balans om zowel het historische gevoel als het gevoel van futurisme in één beeld te vangen. Het beeld toont een team van visionairs die de grote deuren openen en kijken naar wat is bereikt en wat er nog gaat komen. Als 'easter egg' is subtiel een 'fronthef' te zien, die door de werknemers, klanten en sectorgenoten direct zal worden herkend en onlosmakelijk verbonden is aan Zuidberg.

FINALTEKST ZUIDBERG KEYART 3
Schermafbeelding 2023 11 30 om 15 14 49
circle achtergrondafbeelding