Schermafbeelding 2023 11 17 om 11 19 46

Creatieve Wervingscampagnes

Van der Sluis, Soma & Werkis

Maak Impact met Creatieve Wervingcampagnes

Bij de Positie draait alles om creativiteit, ook als het gaat om het creëren van geweldige wervingscampagnes. In deze case laten we zien hoe wij creativiteit hebben ingezet om memorabele key-visuals en pay-offs te creëren die de basis vormen van succesvolle wervingscampagnes.

circle achtergrondafbeelding
Vertical FRANK def kopie

Onze creatieve visie: 
Eenheid in diversiteit

Voor elk project creëerden we een unieke creatieve focus, waarbij we de essentie van het bedrijf vastleggen in een krachtige key-visual. Deze key-visual dient als het kloppend hart van de campagne, waardoor we een emotionele connectie en trigger laten ontstaan tussen het bedrijf en potentiële kandidaten.

Campagne beeld

Payoff met impact: 
Meer dan woorden

Elke key-visual is vergezeld door een pay-off die niet alleen de missie van het bedrijf representeert, maar ook bijdraagt aan de herkenning van het merk. Deze pay-offs dienen als een leidraad voor alle communicatie, van sociale media tot offline communicatie, waardoor een consistente en krachtige boodschap wordt overgebracht.

Schermafbeelding 2023 11 17 om 11 19 46

Cross-platform: 
Overal herkenbaar

Onze creatieve tijd hebben we ook besteed aan het zorgvuldig implementeren van deze key-visuals en pay-offs op diverse platforms. Of het nu gaat om online kanalen, bedrijfsevenementen of traditionele media, de consistentie in visuele identiteit verhoogt niet alleen de herkenbaarheid, maar versterkt ook de geloofwaardigheid van het werkgeversmerk.

Campagne beeld
Vertical FRANK def kopie

Resultaten: 
Impact op werving en merkbeleving

De resultaten spreken voor zich. Door creativiteit op een strategische manier in te zetten, zien onze klanten niet alleen een toename in het aantal sollicitaties, maar ook een verbetering van de kwaliteit van de kandidaten. Bovendien is de algemene merkbekendheid vergroot. Dit resulteerde in een blijvende impact op zowel de werving als de merkbeleving.

Creativity is key

Bij de Positie geloven we dat creativiteit 'key' is in het transformeren van campagnes in gedenkwaardige ervaringen. Benieuwd naar hoe wij ook jouw merkverhaal kunnen versterken? Neem contact met ons op en ontdek hoe creativiteit impact kan hebben voor jou.

Jacob Heidstra van de Positie

Kobeai
circle achtergrondafbeelding